Haftalık Sinema Keyfi ve Patlamış Mısır Şöleni Başlıyor!

11.12.2023 42

Değerli Öğretmen Arkadaşlarımız ve Sevgili Öğrenciler!

Haftalık Sinema Keyfi ve Patlamış Mısır Şöleni Başlıyor!

Sizi heyecanlandıracak bir duyuruyla karşınızdayız! Artık her hafta salı günleri öğleden önce saat 10:00'da, okulumuz yemekhanesinde düzenleyeceğimiz sinema etkinliği ve patlamış mısır yapma şöleni ile keyif dolu anlar yaşamaya hazır olun!

Sinema Etkinliği:

Her hafta, okulumuzun yemekhanesinde öğleden önce 10:00'da başlayacak olan sinema etkinliğimizde, birbirinden eğlenceli ve ilgi çekici filmleri bir arada izleyeceğiz. Sinema keyfimize sizleri de bekliyoruz!

Patlamış Mısır Şöleni:

Ancak sürpriz burada bitmiyor! Sinema öncesi birlikte geçireceğimiz keyifli anlar için her hafta farklı bir sınıfın öğrencileriyle birlikte uygulama mutfağında patlamış mısır yapma etkinliği olacak. Taptaze mısır taneleri, lezzetli malzemeler ve birlikte yaratılacak enerji dolu anlar sizi bekliyor.

Nasıl Katılabilirsiniz?

Saat 10:00'da yemekhaneye gelerek patlamış mısır eşiliğindeki sinema şölenimize ortak olabilirsiniz. Haftalık sinema ve patlamış mısır etkinliği için mesajlarımızı takip unutmayın!

Unutmayın:

Eğlence, lezzet ve arkadaşlık dolu bu anları birlikte yaşamak için sabırsızlanıyoruz!

Haydi, sinema keyfi ve patlamış mısır şöleni için buluşalım!