"Okulumuzdan Yüksek Enerjili Katılım: 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı İlçe Programında Yüzüncü Yıl Coşkusunu Yaşadık!"

Tavşanlı Özel Eğitim Uygulama Okulu, Cumhuriyetimizin yüzüncü yılı kutlamalarında coşkuyla yer aldı! Okul müdürümüz Ercan Uyar, Müdür Yardımcımız Ahmet Kaya, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle birlikte katıldığımız büyük törende, sahne alan gösterilerle adeta şenlendik. Okulumuzun öğretmenleri ve öğrencilerinin sergilediği muazzam performans, seyircilerden büyük beğeni kazandı. Her fırsatta öğrencilerimizin başarılarına vurgu yapan Müdür Yardımcımız Ahmet Kaya, katılmaktan duydukları büyük mutluluğu ifade ederek,özveriyle çalışan okulumuzun tüm öğretmen ve öğrencilerine coşkulu katılımları için büyük teşekkür etti.

24.11.2023 56

24-11-2023