TAVŞANLI ÖZEL EĞİTİM UYGULAMA OKULU I. KADEME

Vizyon: Bilimsel kriterleri kurum olarak ilke edinmiş, alandaki tüm gelişmeleri yakından takip ederek alana yönelik farklı ve başarılı çalışmaları kurumumuzda uygulamak. Bu sayede otistik bireyin dünyasında gelinebilecek en üst seviyeye ulaşmaktır. Okuldaki bütün birimleri birbirleriyle koordineli çalışmasını sağlayarak, eğitim öğretim tekniklerinin en üst düzeyde uygulandığı bilimsel verilerin ışığında hizmet veren çağdaş bir eğitim kurumu olmaktır.

Misyon: Anayasamızın 42. maddesinde yer alan "Hiç kimse eğitim öğretim hakkından mahrum bırakılamaz" ilkesinden yola çıkarak; otistik bireylere eğitim vermekteyiz. Eğitimde fırsat eşitliğine olan inancımız, bizleri bölgemizde bulunan tüm otistik bireylere ulaşım, onları performansları ölçüsünde eğitim öğretim ve mesleki eğitim adı altında kurumumuzun tüm imkanlarından faydalandırmaktır. Bölgemizde gerekli bilgilendirme seminerleri çerçevesinde toplumu bilgilendirirken, kurduğumuz eğitim sistemiyle gerçek yaşama hazırladığımız otistik bireylerin toplumdan kabul görme sürecini arttırmaktır. Otistik bireyleri yaş grupları ve performansları doğrultusunda, ihtiyaca yönelik gerekli birimleri oluşturmak. Yapılan düzenlemelerle mesleki eğitim sürecini de tamamlayan bireyleri tüketici kimliğinden sıyrılmış meslek sahibi üretken bireyler olarak toplumsal rollerini almalarına yardımcı olmaktır.

Başarılar:

Isınma: Doğalgaz - Alttan Isıtma
Servis Bilgisi: Yok
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: Okulumuz Özel Eğitim Alanında I-II Kademe eğitim öğretim vermektedir.

Telefon - 0274 6121230

WEB - https://t-ozelegitim.meb.k12.tr

Adres - Subaşı Mahallesi Yenidoğan Caddesi No130 Tavşanlı/KÜTAHYA

Yerleşim Yeri - Tavşanlı İlçesi

Adres - Subaşı Mahallesi Yenidoğan Caddesi No130 Tavşanlı/KÜTAHYA

Ulaşım İlçe merkezi servisleri okulumuz önünden geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Kütahya İli, Tavşanlı İlçe Merkezi, Subaşı Mahallesi